Zidane is terug, Eden Hazard mag al 'hala Real' beginnen roepen

12 maart 2019 06:51

Je hoeft geen genie te zijn om te weten dat Real Madrid na gisteren meer dan ooit topkandidaat is geworden om Eden Hazard deze zomer over te nemen. Als ze dat al niet waren... Maar Zidane is gewoon het voorlaatste puzzelstuk dat op zijn plaats viel.

Hazard gaat naar Real deze zomer, daar hoeft u niet meer aan te twijfelen. Zidane aanstellen was in die optiek nog een extra troef voor de Koninklijke. Eden had al weinig twijfels over waar hij naartoe wou, maar nu gaat hij als het moet te voet naar Madrid. 

De Rode Duivel heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat Zizou zijn idool is, terwijl Zidane zelf al verschillende keren zijn liefde voor Hazard heeft verkondigd. Hazard heeft straks nog één jaar contract en als Chelsea nog veel geld voor hem wil, kunnen ze niet anders dan meewerken.

Een transferprijs rond de 100 miljoen euro - quasi ongezien voor een speler in zijn laatste contractjaar - moet mogelijk zijn. Al zullen er nog pogingen vanuit Londen komen om de prijs op te drijven. Maar u hoeft zich echt geen illusies te maken: Hazard pakt zijn koffers richting Spanje...

Europa League \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.