Eden Hazard bij Real Madrid? "Hij is klaar om eender welke uitdaging aan te gaan"


Foto: © photonews 12 maart 2019 18:31

Nadat de terugkeer van Zinedine Zidane gisterenavond geofficialiseerd werd bij Real Madrid, gaan er steeds meer stemmen op dat Eden Hazard aankomende zomer de overstap naar De Koninklijke maakt.

Eden Hazard is meer dan ooit op weg richting de uitgang bij Chelsea, des te meer na het nieuws van de heraanstelling van Zidane. De kapitein van de Rode Duivels ligt nog tot juni 2020 onder contract bij Chelsea. The Blues zien zichzelf door het opgelegde transferverbod enigszins genoodzaakt om Hazard te verkopen, zeker als ze nog een mooie som willen vangen. Bovendien lijkt de spelmaker toe aan een nieuwe uitdaging.

Roberto Martinez liet zich bij RTL Info uit over een mogelijke overstap van Hazard naar Real Madrid. "Ik denk dat Hazard in de beste fase van zijn carrière zit. Dat hebben we kunnen vaststellen op het WK. Hij is klaar om eender welke uitdaging aan te gaan. Wat Eden ook zal overkomen, het zal goed zijn. Hetgeen we voor al onze Rode Duivels willen, is dat ze belangrijk zijn bij hun clubs. En vooral dat ze spelvreugde beleven."

Europa League \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.