Uitblinker Vanaken? 6 op 6? Titelstrijd? Ivan Leko wuift alles weg: "Nu wil ik ook geen lof"

12 maart 2019 17:25

Domineren in alle linies, veel kansen creëren en ze vooral afmaken: dat is wat Club Brugge zondag deed in Eupen en wat het ook in play-off 1 moet trachten te doen. Maar Ivan Leko? Die wil daar nu nog niet over spreken.

Am Kehrweg benadrukte de coach bij elke vraag over Man van de Match Hans Vanaken de teamprestatie. "Ons voetbal is al weken aan een stuk heel goed. Het was misschien iets minder qua resultaat, maar het voetbal van de stage in Qatar tot nu: erg tevreden", vond hij.

"Iedereen wil er duidelijk voor gaan. Niet alleen Vanaken, maar ook Vormer en Rits waren vandaag (zondag, red.) deel van een topmiddenveld. Vlietinck en Diatta waren zeer actief en gevaarlijk op de flanken. Het trio achterin liet geen steek vallen. Wesley en Schrijvers vinden elkaar steeds beter als duo..."

Maar de titelstrijd of Racing Genk... Dat was verboden terrein op de persbabbel. "Een maand geleden was het nog 'wat een drama', 'niets is goed', 'Club Brugge is uit vorm'. Nu wil ik ook geen lof. Ik spreek niet over de 6 op 6 of over de titelstrijd. Pas in april en mei is het money time in België. Wij blijven hard werken en op 19 mei zullen we zien wie de beste ploeg van België is", besloot Leko.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.