Van Driessche reageert zelf op de commotie rond zijn aanduiding voor STVV-Gent: "Alle belang om goed te presteren"


Foto: © photonews 13 maart 2019 11:09

Dat de supporters van STVV een open brief stuurden om de aanduiding van scheidsrechter Bram Van Driessche aan te klagen voor de match tegen Gent, zorgde wel wat voor commotie. De ref laat echter al duidelijk weten dat er geen probleem zal zijn.

Van Driessche is immers bijzonder ambitieus. De voorbije twee weken moest hij genoegen nemen met een rol als vierde ref en nu krijgt hij dus de belangrijkste match van het weekend. Daarin wil hij uiteraard schitteren, want hij wil straks nog topmatchen fluiten.

“Ik heb er alle belang bij om een topprestatie neer te zetten met het oog op de play-offs”, klinkt het in HBvL. Nog een 'issue' bij de Truiense fans: Van Driessche woont in het Gentse “Ik ben geboren in Oostende, niet in Gent. Maar in principe doet dat er helemaal niet toe.”

Ook ex-ref Luc Wouters ziet geen probleem. “Bram is op dit moment een van onze beste scheidsrechters. Hij zal even gemotiveerd zijn als beide ploegen om een topprestatie neer te zetten. Als ref wil je immers ook naar play-off 1. Of ik de commotie begrijp bij de STVV-fans? Ach, dat is het lot van een scheidsrechter. Je mag tien keer een perfecte match fluiten, supporters zullen je blijven pakken op die ene keer dat ze zich bestolen voelden."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.