De voorbereidingen voor STVV-Gent: knotsgekke teambuilding in clownkostuum vs. Op afzondering

14 maart 2019 08:09

Twee clubs, één ticket. STVV heeft zondag prijs als het op Stayen wint, terwijl in de andere gevallen AA Gent door mag naar play-off 1. De hoofdrolspelers bereiden zich volop voor... Op heel uiteenlopende manieren.

STVV

Verrassing bij STVV: Marc Brys en zijn staf lasten de woensdagtraining af en hielden in de plaats een knotsgekke teambuilding. Autobanden vervangen, sushi maken, pinten tappen, kinderen bezoeken in clowkostuum... De spelers moesten het allemaal doen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Vanaf vandaag is het wel weer trainen, trainen en nog eens trainen, met als afsluiter een sfeertraining om 10u zaterdag. De Truienaars gaan niet op afzondering.

AA Gent

Dat doen de Buffalo's wél. Zaterdag trekt Jess Thorup al met zijn spelers op afzondering in Haspengouw en dan zullen ze ook trainen op het kunstgras van Stayen. 

Voor de supporters is het vandaag om 10u30 trouwens de laatste kans om hun helden te steunen. Vrijdag gaan de deuren dicht voor de tactische training om geen pottenkijkers van de tegenstander te hebben.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.