Voormalig Gents woelwater stapelde de kilo's op maar is er ondertussen alweer 50 kwijt


Foto: © photonews 14 maart 2019 10:20

Ahmed Hossam alias Mido is weer de sportieve toer op. De voormalige spits van onder meer AA Gent is intussen aan de slag als trainer bij Al Wehda uit Saoedi-Arabië. Na zijn carrière stapelde Mido de kilo's op maar het afgelopen jaar verloor hij er opnieuw 50.

Een tijdje geleden circuleerde er een foto van de 36-jarige Mido op het net waarop hij wel heel goed in de huid was. Hoongelach werd zijn deel. Maar de Egyptenaar wilde zijn critici lik op stuk geven en besloot het over een andere boeg te gooien. Op amper een jaar tijd is het voormalige woelwater 50 kilogram kwijtgespeeld. En daar pakt hij maar wat graag mee uit op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alwehdaclub1 @midoxaly #abdominalworkout

Een bericht gedeeld door Ahmed Hossam (@ahmedhossammido) op

In zijn periode bij AA Gent maakte Mido al snel een onuitwisbare indruk. Hij werd verkocht aan Ajax, daar scoorde hij ook nog geregeld maar nadien liep het mis. Frank Arnesen haalde hem later nog naar Tottenham en daar speelde hij zijn laatste sterke seizoen. Sindsdien ging het zo snel bergaf dat hij op zijn 30ste al stopte met profvoetbal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gym #workout ??

Een bericht gedeeld door Ahmed Hossam (@ahmedhossammido) op

Na zijn carrière leefde Mido duidelijk als een koninig. Hij kwam snel kilo's bij en werd het mikpunt van spot. Maar nu slaagt de Egyptenaar dus stevig terug. Afwachten hoelang het duurt voor we weer van de wispelturige ex-spits horen. 

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.