Zaterdag D-Day voor KV Mechelen: "Veel gewerkt en weinig gepraat: we willen het nu tonen op het veld"

15 maart 2019 15:15

Alles is gezegd en geschreven: het is nu aan KV Mechelen en Beerschot Wilrijk om uit te maken wie naar 1A gaat. Bij KV Mechelen hebben ze er alle vertrouwen in dat ze het in eigen huis kunnen afmaken.

Wouter Vrancken blikte op zijn persbabbeltje vooruit naar de partij tegen Beerschot Wilrijk. "Er is niets mooier dan zo'n finale. De wedstrijd van zaterdag bepaalt alles: het is erop of eronder. Dat brengt druk met zich mee maar daar spelen we al een heel jaar mee, wij gaan gewoon alles geven."

Vol vooruit

De eerste finalewedstrijd op het Kiel heeft de troepen van Vrancken het nodige vertrouwen gegeven. "We hadden voor die wedstrijd al het nodige vertrouwen maar met wat we daar getoond hebben is dat alleen nog maar groter geworden. Dat willen we nu graag tonen op het veld."

De heenwedstrijd heeft ons vertrouwen gegeven, dat willen we nu tonen op het veld

"Ik hoop dat de wedstrijd vanaf de eerste minuut ontploft. Wij hebben een bepaalde manier van voetballen en wij gaan zeker en vast niet achteruit kruipen. Wij willen scoren en het verschil maken." 

"Vorige week was dat nog anders: 0-0 is geen slecht resultaat en dan hink je op twee gedachten. Houden we dat vast of riskeren we dan een tegendoelpunt door alles naar voren te gooien?", aldus Vrancken. 

Vol huis

KV Mechelen kan morgen alvast op meer dan 15.000 fans rekenen. "Dat is fantastisch. Toch moeten we opletten dat we niet te veel mee gaan in het enthousiasme van het publiek, daar kan ook een gevaar in schuil gaan voor ons. Ons thuisvoordeel mag geen nadeel worden."

Iedereen is heel scherp en de wil en het geloof om te slagen is meer dan ooit aanwezig

"Het klopt dat we heel sterk zijn in eigen stadion. Buiten die pandoering tegen Union verloren we niet thuis. We hebben veel gewerkt en weinig gepraat deze week. Iedereen is heel scherp en de wil en het geloof om te slagen is meer dan ooit aanwezig", besluit KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken.   

Lode Nuyts

2e klasse \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.