Solskjaer keert na waanzinnige finale van 20 jaar geleden terug naar Camp Nou: "Het moest gewoon Barcelona zijn"


Foto: © photonews 15 maart 2019 21:41

Ole Gunnar Solskjaer en Manchester United nemen het in de kwartfinale van de Champions League op tegen FC Barcelona. Dat is een speciale wedstrijd voor de Noor, want in 1999 scoorde hij daar in de finale van de Champions League de beslissende 2-1 tegen Bayern München.

Solskjaer kijkt er enorm naar uit. Dat vertelt hij op de website van Manchester United. "Het moest gewoon Barcelona zijn. Ik ben heel blij met deze ploeg als tegenstander. 20 jaar geleden wonnen we daar de Champions League en nu gaan we terug."

Voor Solskjaer was dit het mooiste moment uit zijn carrière als speler. "Het was een geweldige avond. Camp Nou is een fantastisch stadion. Er is ondertussen veel veranderd, maar het wordt ongetwijfeld een mooie strijd."

2011

In 2011 kwamen Barcelona en Manchester United elkaar voor de laatste keer tegen. Dat was toen in de finale van de Champions League. Barcelona won met 3-1. Er is ondertussen veel veranderd, want er zijn nu nog maar vijf spelers die er toen ook bij waren. Valencia en Smalling speelden toen bij de Engelse grootmacht. Pique, Messi en Sergio Busquets bij Barcelona.  

Manchester United \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.