Twee Mechelse sterkhouders laten zich uit over hun toekomst en mogelijke transfer: "Maar Malinwa zou kunnen verbazen in 1A"


Foto: © photonews 15 maart 2019 09:59

KV Mechelen gaat vol voor de promotie vanuit 1B en rekent daarvoor op twee spelers die ondertussen goede vrienden zijn geworden, ook al spelen ze ver van elkaar op het veld.

Verrips rijgt de clean sheets aan elkaar, Engvall heeft al tien goals en zes assists op zijn conto bijgeschreven. De twee zijn vrienden geworden bij Mechelen, toen ze in het begin van het seizoen samen op de bank zaten. 

Nu zijn ze echter stilaan onmisbaar voor Malinwa. En dus blikken ze vooruit naar de toekomst. "Na dit seizoen wil ik de stap zetten naar het hoogste niveau. Het is altijd mijn doel geweest om met Mechelen te promoveren", aldus Verrips bij Gazet van Antwerpen.

Verbazen

"Lukt dat met Mechelen? Zoveel te beter. Anders zal ik moeten zien of er andere opties mijn pad kruisen, maar daar ben ik nu nog niet mee bezig." Engvall denkt er hetzelfde over: "Ik wil me blijven ontwikkelen, want ik verloor al een paar jaar in Engeland."

"Ik wil graag met deze groep in eerste klasse spelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit team zou kunnen verbazen in 1A. Als we deze groep kunnen samenhouden, zijn we nog tot veel meer moois in staat."

1e klasse B \\ KFCO Beerschot-Wilrijk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.