KVM-coach Vrancken: "Die gestuurde insinuaties van Beerschot Wilrijk hebben mijn jongens alleen maar dichter bij elkaar gebracht"

15 maart 2019 13:56

Wouter Vrancken sprak vrijdagmiddag de pers toe voor aanvang van het cruciale duel tegen Beerschot Wilrijk. De KVM-coach kwam ook even terug op de uitspraken van zijn naamgenoot bij de tegenstander.

Francis Vrancken, mede-eigenaar van Beerschot Wilrijk, zei eerder deze week dat hij nu al zeker is van promotie naar 1A door heel de affaire Propere Handen. Volgens zijn naamgenoot bij KV Mechelen, Wouter Vrancken, is het geen toeval dat die uitspraken net nu voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen verschijnen. 

Mentale oorlog

"Voor zo'n wedstrijd worden alle truken van de foor gebruikt natuurlijk, het is geen toeval dat die uitspraken net nu verschijnen. Bij Beerschot hebben ze duidelijk geprobeerd om ons mentaal te destabiliseren maar mijn spelers staan boven zulke uitspraken. Het is al bijna het ganse seizoen zo, de gewenning heeft al een tijdje de bovenhand genomen", aldus de Mechelse T1. 

Ze proberen alles om ons mentaal te kraken maar mijn spelers staan daar boven

Vrancken zag een juist signaal van zijn spelersgroep. "Mijn groep is enkel met het sportieve bezig. Zo wil ik het zien, ze zijn bezig met wat ze bezig moeten zijn. Extra motiverend gaat het nu ook weer niet werken maar ik merk wel dat mijn jongens weer wat dichter naar elkaar gegroeid zijn door al die insinuaties",  besluit Vrancken. 

Lode Nuyts

2e klasse \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.