Boskamp ziet twee opties na de uitspraken van voorzitter Vrancken: "Of hij is zeker van zijn stuk en hij weet meer, of ..."

16 maart 2019 13:39

De uitspraken van Francis Vrancken, de voorzitter van Beerschot Wilrijk, over het omkopingsschandaal zijn als een bommetje ingeslagen op de voetbalwereld. Johan Boskamp heeft zijn bedenkingen bij die uitlatingen. Uiteraard in zijn gekende stijl.

"Als je dat interview leest met Francis Vrancken, dat voorzittertje van Beerschot Wilrijk, moet ik concluderen dat de promotiestrijd aan de 'groene tafel' wordt beslist", stak Boskamp van wal in Het Belang van Limburg. Die gozer zei zomaar even dat zijn club zeker is van promotie, ongeacht de uitslag zaterdag tegen KV Mechelen."

"Zoiets kan hij toch niet zeggen", vroeg Boskamp zich af. "Tenzij hij natuurlijk meer weet dan wij. Voor de play-offs zal er ook duidelijkheid moeten komen, toch zeker wat het omkopingsschandaal betreft. We moeten weten wat er met KV Mechelen en Waasland-Beveren gaat gebeuren, anders zal de competitie uitdraaien op een echte chaos."

"Het zou natuurlijk ook kunnen dat die Vrancken de spelers op scherp probeerde te zetten. Niet slim." Stijn Vreven pakte het diplomatischer aan en gaf te kennen dat hij op sportieve wijze wil promoveren. In het rechtstreekse duel dus. "Een correcte reactie van Vreven. Op een andere manier moet je ook niet willen promoveren."

Hannes Van Gael

2e klasse \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.