"Daarom bleef ik": vorig jaar degradeerden Matthys en Tainmont nog met Malinwa, nu promoveren ze opnieuw - mét veel lof voor de supporters


Foto: © photonews 16 maart 2019 22:19

Een jaar geleden zat hij nog in zak en as, nu is het een heel ander verhaal voor Tim Matthys. De winger zorgde mee voor de promotie van zijn KV Mechelen.

"Ik wil graag bij KV Mechelen blijven en deze club terug naar 1A brengen." Het waren de woorden van een aangeslagen Tim Matthys op 11 maart 2018.

Een dik jaar later heeft hij zijn doel weten te bereiken, met ook in de allerlaatste wedstrijd nog een belangrijke invalbeurt.

"Daarvoor ben ik gebleven bij KV Mechelen en het is me ook gelukt. Het is een geweldig gevoel om op deze manier de promotie te kunnen vieren", aldus Matthys.

Supporters

Ook de supporters maakten opnieuw indruk: "Ze zijn heel dankbaar, dat maakt het verhaal af - we hebben het dit seizoen met hun steun gedaan, zonder hen hadden we het zeker niet gekund."

Ook Clément Tainmont was in de wolken over de supporters: "Bij het doelpunt van mij daverde het stadion echt, ik had het gevoel dat we in Napels zaten of zo."

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.