"Pijnlijk dat het uiteindelijk voor niets was": Vanzeir zorgt nét niet voor promotie én verklaart zijn opmerkelijke viering

16 maart 2019 19:28

Voetbal kan soms bijzonder pijnlijk zijn... Dante Vanzeir leek dé held van Beerschot Wilrijk te worden, maar door een late tegentreffer wiste zijn controversiële doelpunt alsnog uit. Achteraf verscheen tussen alle hectiek een teleurgestelde doelpuntenmaker.

"Extreme ontgoocheling", vat Vanzeir het kort samen. "Ook al omdat het vorig jaar net hetzelfde verhaal was... We zullen toch een paar dagen nodig hebben om die knop terug te kunnen omdraaien. Maar hoe dan ook zullen we ons erover moeten zetten."

"Die penalty? Koelbloedig, ja. Ik doe dan mijn best om me af te sluiten van de buitenwereld en 100% te focussen op die strafschop. Dankzij de VAR kreeg ik alleszins genoeg tijd om me voor te bereiden", zei Vanzeir. "Ik wist direct dat ik hem zou binnentrappen. Des te pijnlijk dat het uiteindelijk voor niets was."

Geen spionkop, wel fotograaf

Op de penaltyfout of de penalty zelf was achteraf weinig aan te merken, maar wat met die viering? Ondanks de positieve boodschap 'All 4 Dries' leek hij de Mechelse fans wel uit te dagen. Of toch niet?

"Het was zeker niet om de spionkop uit te dagen, wel om een goed beeld te hebben voor onze clubfotograaf. Met die boodschap wou ik aan Dries tonen dat iedereen aan hem denkt en dat die goal aan hem was opgedragen. Puur toevallig gebeurde dat net voor de spionkop", klonk de verklaring van Vanzeir.

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.