? Reus bezorgt Dortmund een delirium in absolute slotfase, Atlético breit vervolg aan desastreuze Champions League exit


Foto: © photonews 16 maart 2019 21:05

Borussia Dortmund moest vandaag als laatste aan de slag in de Bundesliga en won na een absolute thriller. Atlético probeerde dan weer de uitschakeling in de Champions League door te spoelen, maar dat lukte allerminst.

Borussia Dortmund moet sinds kort Bayern München naast zich dulden aan de koppositie in de Bundesliga. Tegen Hertha BSC hadden de Borussen wel de mogelijkheid om Bayern onder druk te zetten en dat is pas in extremis gelukt. Na de gelijkmaker (2-2) vanwege Borussia in minuut 47 was het wachten op de winning goal tot in de toegevoegde tijd. Reus bezorgde zijn team de volle buit.

Atlético zit in de hoek waar de klappen vallen. Dinsdag gaven ze nog een 2-0 voorsprong uit handen in de terugwedstrijd van de Champions League. Toen was Juventus te sterk, vandaag moesten Diego Simeone en co hun meerdere erkennen in Athletic Bilbao. Een desastreuze week dus voor los Colchoneros.

De voorsprong op stadsrivaal Real Madrid bedraagt nu nog maar twee punten en leider Barcelona kan morgen zelfs uitlopen tot 10 punten.

Bundesliga \\ Primera Division \\ Borussia Dortmund \\ Hertha Berlin \\ Athletic de Bilbao \\ Atlético Madrid
 
 
 
Reacties.