Ex-voorzitter KV Mechelen twijfelt niet na sportieve promotie: "Volgend seizoen spelen we in 1A"

16 maart 2019 22:00

De sportieve promotie is officieel binnen... En toch. De zaak 'Propere Handen' blijft voorlopig als een donkere wolk boven het feestende Mechelen hangen. "Maar ik geniet van het moment en maak me geen zorgen", aldus ex-voorzitter Johan Timmermans.

Net zo zeker als Beerschot Wilrijk-eigenaar Francis Vrancken deze week was dat Mechelen zal hangen, was Johan Timmermans zeker van het tegengestelde. 

"Ik heb met heel veel mensen gesproken en kan mij echt niet inbeelden wat er dit seizoen of eind vorig seizoen verkeerd zou zijn gelopen", verklaarde hij terwijl de Mechelse spelers achter hem uitbundig stonden te vieren. "Ik ben er vrij gerust in. We zullen zien wat er wordt beslist, maar ik maak mij niet te veel zorgen."

Écht geen greintje zorgen? "We moeten genieten van dit moment en ons geen zorgen maken. Volgend seizoen spelen we in 1A", klonk het.

De verklaringen bij de tegenstander wuift hij dus rustig weg. "Waar ze dat halen? Geen idee. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat dergelijke taal vooral bedoeld was om KV Mechelen te destabiliseren voor deze wedstrijd. Ik blijf er heel rustig bij", aldus Johan Timmermans.

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.