Boskamp heeft grote bedenking bij selectie Martinez: "Iedereen vindt het normaal dat hij er niet bij is, ik vind het waardeloos"

16 maart 2019 10:45

Roberto Martinez had geen verrassingen in petto bij de bekendmaking van zijn selectie voor de EK-kwalificatiematch tegen Rusland. Hij behoudt het vertrouwen in de jongens die hij kent. Maar onder meer analist Johan Boskamp heeft daar toch grote bedenkingen bij.

Dat Zinho Vanheusden er niet bij is nu Vincent Kompany geblesseerd is bijvoorbeeld... "Iedereen vindt het normaal dat Standard-speler Zinho Vanheusden niet bij de selectie zit. Ik vind het waardeloos. Uiteraard is de voorbereiding voor het EK U21 een argument, maar je A-ploeg is toch het belangrijkste. Vincent Kompany ontbreekt en Vanheusden is simpelweg de beste vervanger", zegt hij in HBvL.

En de jongens uit de Chinese competitie vindt hij ook een raar gegeven. "Verder ben ik ietwat verrast dat Mousa Dembélé en Yannick Carrasco er nog bijzijn, al denk ik dat Mousa gaat starten nu Kevin De Bruyne, Axel Witsel en Marouane Fellaini ontbreken. Het geeft aan dat bondscoach Martinez het vertrouwen in dezelfde groep behoudt. Je kunt de EK-selectie van volgend jaar eigenlijk al zo invullen."

Redactie

België
 
 
Reacties.