Bölöni heeft lange lijst twijfelgevallen: "Misschien een B-elftal, anderen moeten opstaan, wat ze tegen Charleroi niet deden"

16 maart 2019 08:08

Laszlo Bölöni wil op het veld van Kortrijk ten alle prijze een 0 op 6 vermijden. Het zou immers betekenen dat Antwerp, dat de laatste weken minder bezig is, als laatste zou kunnen beginnen aan play-off 1. Maar hij heeft ook af te rekenen met een ware blessuregolf.

Haroun is geschorst, maar ook geblesseerd. Rodrigues is ook nog out. Baby en Bolat trainen wel weer mee, maar zijn nog niet 100 procent en Mbokani heeft een overbelasting aan de knie. “Als de medische staf het licht op groen zet voor zondag, gaan we hem gebruiken”, aldus Bölöni in GvA.

“Het lijstje met twijfelgevallen wordt door de gegeven omstandigheden lang. Misschien moet ik met een B-ploeg aantreden. Ik hoop dat we tegen de start van play-off 1 van enkele blessures verlost zijn.”

Bölöni hoopt dat anderen opstaan, maar tegen Charleroi waren Batubinsika en Simao niet top. “Ik verwacht dat anderen zich manifesteren. Dat hebben sommige jongens tegen Charleroi niet gedaan. Mijn spelers moeten laten zien dat ze beter zijn dan een ander."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.