Moeskroen-coach waarschuwt zijn spelers: "Als we zo spelen, dan maakt Club Brugge ons kapot"

16 maart 2019 13:21

Moeskroen is nog ongeslagen in 2019. Toch is coach Bernd Storck niet onverdeeld tevreden. "Als we tegen Club Brugge spelen zoals tegen Sint-Truiden, maken ze ons kapot."

Moeskroen spelt zondag op het veld van Club Brugge. Club Brugge wil de drie punten om de kloof met Racing Genk zeker niet groter te laten worden, terwijl er voor Moeskroen in principe niets meer op het spel staat. Toch vindt ook Storck het een erg belangrijke wedstrijd.

“Het is een speciale wedstrijd voor ons. Het is erg interessant om ons niveau te testen tegen een sterke ploeg voor aanvang van play-off 2. Onze jonge ploeg wil zeker niet verliezen in Brugge om onze ongeslagen serie verder te zetten.”

Kunnen ons niet veroorloven een mindere match te spelen

Storck was allerminst tevreden met wat hij vorige week zag tegen Sint-Truiden en maakte dat ook duidelijk tegenover La Dernière Heure: “Als we spelen zoals tegen Sint-Truiden, maakt Brugge ons kapot. We kunnen het ons niet veroorloven om een mindere wedstrijd te spelen tegen een ploeg met zoveel kwaliteiten. We moeten het niveau van tegen Standard halen. Toen waren we top.”

Moeskroen moet het zondag zonder de geschorste Nikola Gulan en Frank Boya stellen. Mbaye Leye is geblesseerd, Fabrice Olinga ziek.

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.