? Nainggolan is "half gestopt met roken" en is openhartig over zijn nieuwe levensstijl


Foto: © photonews 16 maart 2019 13:58

Radja Nainggolan is niet meer dezelfde als in zijn periode bij AS Roma. De Antwerpse middenvelder heeft het roer omgegooid wat zijn levensstijl betreft en naar eigen zeggen zijn de verschillen al duidelijk merkbaar

Radja Nainggolan lag in de Italiaanse pers en bij de supporters van Inter Milaan geregeld onder vuur omdat hij nog niet diezelfde beslissende speler was, zoals in zijn periode bij AS Roma. Zijn levensstijl, die niet echt geassocieerd wordt met die van een profvoetballer, zou daar weleens een oorzaak van kunnen zijn. De speler en de club sloten dan ook een pact en dat lijkt nu ook vruchten af te werpen.

"Half gestopt met roken"

In een interview met Eleven Sports heeft hij het over dat pact. "De club en de trainer hebben sinds kort meer controle over mijn eten en dergelijke", zei de voormalige Rode Duivel. "Ik ben vermagerd en zit nu beter in mijn vel."

"Er werd mij gezegd om een beetje beter te leven, want dat lag misschien aan de basis van enkele kleine kwaaltjes. Daarna hebben we beslist dat ik er een andere levenstijl op moest nahouden. Ik ben ondertussen ook half gestopt met roken, maar het is niet makkelijk.

De stadsderby tegen AC Milan van zondagavond komt wellicht nog te vroeg voor onze landgenoot.

Serie A \\ AC Milan \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.