De man in bloedvorm bij STVV: "Wij verdienen het meer dan Gent"


Foto: © photonews 16 maart 2019 08:38

De match waar duidelijk het meest van afhangt in 1A is die tussen STVV en AA Gent. Bij de Truienaars loopt er een man in bloedvorm rond: Yohan Boli. En of hij gemotiveerd gaat zijn om de Buffalo's een hak te zetten...

Boli hoopt straks zijn neus voor doelpunten in play-off 1 te laten bewonderen. "We zijn klaar voor de grote finale. De druk ligt bij Gent. Voor hen is play-off 1 een must. Wij begonnen aan het seizoen met als enige ambitie het behoud verzekeren", vertelt hij in HLN.

"We zijn ons al heel de week rustig aan het voorbereiden, maar ik kan iedereen garanderen dat we morgen allemaal als krijgers dat veld opstappen. Als je het mij vraagt, verdienen we het meer dan Gent op basis van ons seizoen, maar ik denk dat er meer mensen Gent in play-off 1 willen zien omdat zij een grotere club zijn. Alleen moeten we óp het veld zeker niet onderdoen voor hen."

Toekomst

Boli is niet enkel belangrijk met zijn goals, hij is ook een aanwinst geworden in het spel. Daarom droomt hij ook van een grotere competitie. "Ik heb nog een optie in mijn contract en als STVV die wil lichten, wil ik graag met hen aan tafel gaan zitten. Maar ik heb nog de ambitie om ooit in een grote Europese competitie te spelen, ergens waar ik nog kan groeien om dan mijn ultieme droom te verwezenlijken: de Champions League."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.