Er wacht Anderlecht een ploeg met het mes stevig tussen de tanden: Coucke-revanche

17 maart 2019 11:00

Geloof ons vrij: er staat deze avond sportief nog weinig op het spel tussen Oostende en Anderlecht, maar bij de thuisploeg is er een grinta aanwezig die ze nog maar in weinig wedstrijden dit seizoen lieten blijken.

Ze mogen het dan wel in de vele interviews verbloemen, maar bij KV Oostende zijn ze erop gebrand om Marc Coucke een hak te zetten. De voormalige voorzitter trok de ploeg wel uit het slop, maar heeft hen met een loodzware erfenis laten zitten nadat hij zoveel keer zijn liefde verklaarde voor de club.

Dat steekt bij veel fans, bestuursleden en ook spelers. Sommigen die door hem gehaald werden, voelen zich 'in 't zak gezet'. U mag dan ook zeker zijn dat ze met het mes tussen de tanden staan te wachten. Canesin was nog twijfelachtig, het valt af te wachten of hij kan spelen.

Bij Anderlecht hoeven er trouwens niet al te veel wijzigingen verwacht worden ten opzichte van de match tegen KV Kortrijk. Met Najar gaat Rutten geen risico nemen, dus blijft Appiah gewoon staan. Ook Gerkens mag terug in de basis verwacht worden, terwijl Amuzu op de bank plaatsneemt.

Volg het duel via ons op de voet en krijg een leuke welkomstbonus via BETFIRST - waag dus zeker je kans nu! 

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.