? Dries Mertens steelt de show tegen Udinese, Inter mag zich de beste ploeg van Milan noemen

17 maart 2019 22:34

Napoli heeft Udinese met 4-2 geklopt op speeldag 28 van de Serie A. Rode Duivel Dries Mertens was bij drie goals betrokken. Later op de avond stond de Milanese derby op het programma. Thuisploeg AC liet zich verrassen.

Zo snel Napoli op voorsprong kwam tegen Udinese, zo snel gaven ze het ook weer uit handen. Mertens bediende Younes (17') en Callejon (26') en nog voor de rust hadden Lasagna en Fofana de score weer gelijkgetrokken.

De 3-2 kwam op het scorebord via Milik. Het slotakkoord was echter voor onze landgenoot. Niet alleen was de 4-2 een belangrijke treffer, het was er ook nog eens een mooie. Niet slecht gedaan met zijn mindere linker.

Iets lager in het klassement en ook iets later op de avond was er de Milanese derby. De derde plaats stond op het spel; AC probeerde die te verdedigen, Inter probeerde die van de eeuwige rivaal af te snoepen. Als we u zeggen dat het stadion rood en zwart kleurde dan zult u wel weten wie de thuisploeg was...

En die ploeg begon niet al te best aan de partij. Inter liep tot twee keer toe twee doelpunten uit en twee keer lukte AC Milan een aansluitingstreffer. Op gelijke hoogte komen lukte echter niet voor AC. 3-2 voor Inter en zo wipt de werkgever Nainggolan -hij was geblesseerd- over de stadsrivaal naar de derde plek in de Serie A.

Serie A \\ AC Milan \\ Inter Milaan \\ Udinese \\ Napoli
 
 
 
Reacties.