De pronostiek van de redactie: de resultaten van het weekend


Foto: © Betfirst 18 maart 2019 16:10

Voetbalkrant.com geeft elke week leuke prijzen weg via de prono en via het managerspel. Ook jij kan dit jaar in de prijzen vallen, als je tenminste de beste voorspellingen weet te doen.

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs bij onze partner BETFIRST én duotickets voor matchen in de JPL? Het kan allemaal.

Het seizoen wordt in acht periodes opgedeeld en in elke periode kan jij al een prijs winnen (2 tickets voor een match in de Jupiler Pro League + een bonus van 50 euro bij BETFIRST) winnen. Ook voor de eindwinnaar is er nog een mooie prijs na het seizoen!

WIJ spelen ook mee - kan u minstens ons verslaan? Hier alvast onze pronostiek volgens het TOTO-systeem (1 voor een thuiszege, 2 voor een uitzege en X voor een gelijkspel)

Speeldag 30SanderAernoutJohanBartYannick
Club Brugge - Moeskroen 2X1X11
Standard - Waasland-Beveren 1X111X
KV Kortrijk - Antwerp 1X2112
KV Oostende - Anderlecht 2X2211
Zulte Waregem - KRC Genk X12211
Sporting Lokeren - Cercle Brugge 1X111X
Charleroi - Eupen 2X1211
STVV - AA Gent 2X2111

Klassement na speeldag 30

Aernout 121
Sander 93
Johan 88
Yannick 86
Bart 79

Het was een bijzonder leuke speeldag, met Johan Walckiers (5 op 8) als primus bij de redactieleden. Bij de lezers opnieuw zowel in de prono als in de manager een leuke top-3.

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Lierse SK \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.