Eerste basisplek is meteen goed voor hattrick tegen Standard: "Maar kan niet zeggen dat ik erg blij ben"

18 maart 2019 06:45

Met een gevoel van zowel trotsheid als ontgoocheling kwam uitblinker Stefan Milosevic zijn verhaal doen in de mixed zone van Standard. Niet onlogisch, de Montenegrijn bedankte coach Adnan Custovic voor het vertrouwen en zijn eerste basisplek met drie goals. Jammer genoeg leverde het wel niets op.

Milosevic speelde Standard in hoogsteigen persoon op een hoopje. Na 50 minuten stond de 0-3 tussenstand op het bord. De boomlange aanvaller was goed voor drie goals. "Ik ben erg teleurgesteld door dit resultaat. Je staat 0-3 voor en toch verlies je nog", reageerde Milosevic. "Moeilijk te zeggen waar het fout liep. We hadden nooit mogen verliezen."

Daar sta je dan als uitblinker. Milosevic moest het tot zondagavond met invalbeurten stellen en scoorde nog maar één keer sinds zijn komst in januari naar de Freethiel. Over een visitekaartje gesproken. "Ik ben erg trots, maar ik kan niet zeggen dat ik heel blij ben", zei de Montenegrijn met een zure glimlach.

"De coach vertelde me voor de wedstrijd dat het niet makkelijk is om hier op Sclessin een eerste keer te starten. Ik ben tijdens de winter naar hier gekomen. Het is moeilijk om dan meteen een basisplek te veroveren. Ik moest wachten op mijn kans."

Play-off 2

Nu rest er nog een avontuur in play-off 2 voor de Waaslanders. "Eerst hebben we even vakantie en daarna gaan we er opnieuw vol tegenaan. Als we zoals vanavond spelen, dan hebben we zeker kansen in play-off 2 en kunnen we mooie dingen laten zien", aldus de 22-jarige spits. 

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Standard \\ SK Beveren
 
 
Reacties.