Als Moeskroen slim is, doet het alles om Storck aan boord te houden: "Deze week bij het bestuur"

18 maart 2019 09:00

De mannen van 'Het Ministerie van Sport' gaan op de duur nog gelijk krijgen met hun alombekende slogan 'Moeskroen kampioen!'. Wie was immers zo gek om te denken dat Les Hurlus na Nieuwjaar 23 op 27 zouden pakken? De verklaring ligt voor een groot deel bij trainer Bernd Storck.

Moeskroen had net voor een nieuwe stunt gezorgd op het veld van Club Brugge, toen Storck de vraag kreeg hoe het nu verder moet. "Toen ik begon bij Moeskroen was het doel eerst en vooral om in 1A te blijven. Dat is ons uiteindelijk nog snel gelukt", begon hij. 

Nieuwe doelstellingen

Of Moeskroen de lijn gaat doortrekken in play-off 2? "Nu hebben we een echte typeploeg, maar voor play-off 2 ben ik toch vooral van plan om kansen te geven. Aan de jongens die de laatste tijd niet veel meer gespeeld hebben, of aan jeugdspelers. Het wordt vooral bouwen aan volgend seizoen."

Bouwen aan volgend seizoen... Dus mét Bernd Storck? "Deze week zit ik samen met het bestuur. Dan gaan we de nieuwe doelstelling én mijn eigen toekomst bespreken. Als we eruit zijn, komt de club wel met een officiële mededeling", aldus Bernd Storck. Volgend jaar dan maar kampioen?

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.