Genk zet alle zeilen bij om Philippe Clement - voor wie Belgische topclub interesse zou tonen - in de Luminus Arena te houden, De Condé licht toe


Foto: © photonews 19 maart 2019 15:19

Racing Genk maakt werk van de ploeg voor volgend seizoen. Maar hun grootste prioriteit is Philippe Clement aan boord houden. De Limburger maakte indruk tijdens zijn anderhalf seizoen bij de club en Genk wil dan ook ver gaan om hem te houden.

Bij TVL Sportcafé maakte technisch directeur Dimitri De Condé bekend dat de onderhandelingen volop aan de gang zijn. "Momenteel hebben we een contract van onbepaalde duur met Philippe. Dat heeft als nadeel dat het makkelijk te verbreken is. We deden hem al een sterk verbeterd voorstel en op het einde van de rit zal hij zijn hart laten spreken."

De Condé probeert dus naar een contract van bepaalde duur te gaan. "Dat zijn we aan het bespreken ja." In de geruchtenmolen valt tegenwoordig ook op te vangen dat Club Brugge wel geïnteresseerd zou zijn om zijn ex-speler en voormalig assistent terug te halen. 

Maar Genk wil ook qua spelerskern tegemoetkomingen doen. "We weten dat er heel veel interesse is voor bepaalde spelers: we hebben de topschutter rondlopen, we hebben met Trossard een international en Berge en Maehle hebben ook interesse opgewekt. Maar we gaan proberen snel al iets inkomend te realiseren."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.