Walem hield vast aan groep die de EK-kwalificatie afdwong, maar... "Als Verscharen in de play-offs zo blijft spelen ..."

19 maart 2019 10:40

Yari Verschaeren oogst lof uit alle mogelijke hoeken. Hij heeft zonet zijn eerste selectie voor de nationale ploeg U19 te pakken, maar er wordt ook al over een categorie hoger gepraat. Zelfs door de bondscoach zelf.

Werkelijk iedereen is onder de indruk van Yari Verschaeren en Johan Walem, de bondscoach van de U21, is geen uitzondering. Walem oefent binnenkort tegen Denemarken ter voorbereiding op het EK in juni, Verschaeren is opgeroepen voor de U19. Een selectie voor het EK U21 is echter niet uitgesloten.

"Als Verschaeren zo blijft spelen in de play-offs, wordt hij uiteraard opgeroepen voor de beloftenploeg", noteerde Het Nieuwsblad maandag op de persconferentie van bondscoach Walem.

"Iemand met zoveel talent kan je niet negeren. Hij maakt indruk met het gemak waarmee hij speelt, zijn frisheid, zijn techniek, vista en fysiek. Maar voor mij is de eerste balcontrole essentieel en die is bij hem fabelachtig."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.