Genk-directeur De Condé wist dat hij verloren had toen bod Toronto binnenkwam: "Voor het loon van Victor Vazquez was hij nooit weggegaan"


Foto: © photonews 20 maart 2019 11:31

Het leven na Alejandro Pozuelo is begonnen bij Racing Genk. Een heel emotioneel dossier, dat door technisch directeur Dimitri De Condé heel correct werd afgehandeld. "Ik wist dat hij geen twee keer zo'n bod kon weigeren."

Pozuelo zou volgens De Condé wel eens de bestbetaalde speler van de MLS kunnen worden. "Laten we wel wezen: Pozuelo kreeg een aanbod om de bestbetaalde MLS-speler te worden bij de bestbetalende club van die competitie. Ik weet ongeveer wat Víctor Vázquez daar verdiende. Voor zo’n loon was Pozuelo hier nooit weggegaan", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar als vervanger van Sebastian Giovinco was dat van een heel andere orde. In gans de MLS zijn er geen drie ploegen die dat kunnen. Het is een compliment voor ons dat ze niet voor Zlatan Ibrahimovic, maar wel voor de kapitein van de nummer één in de onbekende Belgische competitie kozen. En voor een speler zoals ik er in België geen drie zie rondlopen."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.