? Duitse fans eren Müller, Boateng en Hummels, Duitsland kan opnieuw niet winnen


Foto: © photonews 20 maart 2019 22:58

Duitsland probeert na het debacle op het WK en in de Nations League de rug te rechten maar is daar niet helemaal in geslaagd. Tegen Servië bleef het op 1-1 steken.

Voor de wedstrijd hadden de fans een heel mooie boodschap voor Müller, Hummels en Boateng in petto. Het trio werd kort voor de bekendmaking van de selectie aan de kant geschoven door bondscoach Löw.

Op sportief vlak draait het al een tijdje minder voor de Duitsers en ook tegen Servië kreeg het al snel een tegenslag te verwerken. Een hoekschop lag plots panklaar voor Jovic en die kon niet meer missen.

Duitsland had wel het betere van het spel. De goal van Jovic was zelfs de enige Servische doelpoging tussen de palen na 9 minuten voetballen. De aanhoudende druk van de Duitsers leverde nog wel een gelijkmaker op, maar meer ook niet. Goretzka was de man die de bordjes in evenwicht zette.

Dit was nog een oefenwedstrijd, zondag gaat het om de knikkers. Dan neemt die Mannschaft het op tegen een ploeg die stilaan uit het dal aan het kruipen is: Nederland.

Duitsland \\ Servië
 
 
 
Reacties.