"Ik werd bij Lokeren in een hoek gezet, ik moest tijdens de tactische bespreking in een andere ruimte gaan zitten"

20 maart 2019 10:51

Erwin Lemmens combineerde zijn rol als keeperstrainer van de Rode Duivels met die van keeperstrainer bij Lokeren. Momenteel is hij sportief adviseur bij de Waaslanders, maar als keeperstrainer stapte hij op.

In Het Nieuwsblad legt Erwin Lemmens de reden van zijn vrijwillig ontslag uit. "Toen Peter Maes bij Lokeren moest vertrekken werd ik in een hoek gezet. Ik werd niet meer betrokken bij de trainingen en als er tactische besprekingen kwamen moest ik in een andere kamer gaan zitten. Daar ben ik te trots voor."

Adviserende rol

Het contrast met de Rode Duivels kan niet groter zijn. "Martinez stimuleert me om mee te discussiëren over trainingen. Ik heb mijn UEFA A-diploma en ik zit in een fase waarin ik denk: wat kan ik nog meer? Maar de keepers trainen vind ik ook nog plezant."

Nadat hij zijn ontslag had aangeboden bij Sporting Lokeren is Lemmens intussen weer aan de slag bij de Waaslanders. "De voorzitter heeft me gebeld en vroeg me om een adviserende rol op te nemen. Ik ging akkoord en probeer de club weer op de rails te krijgen. Ik werk een structuur uit voor de club en Martinez vindt dat geweldig."

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.