Dimata denkt dat hij brokken kan maken naast Bolasie op het veld

20 maart 2019 12:13

Michael Verschueren heeft al een bedankberichtje gestuurd aan Gunter Thiebaut, de manager die de deal met Crystal Palace en Yannick Bolasie rondkreeg. De Congolese aanvaller heeft Anderlecht eigenhandig over de drempel van play-off 1 gedragen. En dan is Nany Dimata er nog niet bij...

Dimata probeert fit te geraken tegen de start van play-off 1, want hij kijkt er enorm naar uit om met Bolasie samen te spelen. De twee hebben ook dezelfde Congolese roots. "Ik kwam meteen goed overeen met Yannick", aldus Dimata in S/V Magazine. "Hij is iemand die voor sfeer kan zorgen in de kleedkamer en die zich helemaal inzet voor zijn job."

Dimata is ervan overtuigd dat hij samen met Bolasie brokken kan maken. "Met hem gaat het heel snel naar voren. Ik vind dat hij een unieke stijl heeft. Je krijgt de indruk dat hij nooit de codes van het profvoetbal geleerd heeft. Hij doet trucjes op instinct, die je elders niet ziet. Zoals veinzen dat hij de bal met de hand gaat spelen net voor hij een dribbel inzet. Echt een straatvoetballer bij uitstek."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.