Yves Vanderhaeghe blikt vooruit naar play-off 2: "Motivatie lang hoog houden"


Foto: © photonews 20 maart 2019 20:23

Yves Vanderhaeghe mag het met zijn Kerels onder meer opnemen tegen Zulte Waregem in een vooral qua kilometers interessante play-off 2-groep. We peilden al even naar zijn verwachtingen.

"We willen zoveel mogelijk matchen winnen en ook ons rapport maken naar volgend jaar toe", opende Vanderhaeghe na de zege tegen Antwerp. Hij gaat spelers die wat minder aan de bak kwamen ook kansen geven. "Jongens die het tonen op training gaan we zeker nog speeltijd geven. Ook Rougeaux gaan we tijd gunnen, te beginnen met de oefenmatch tegen Lille."

Krijger Lepoint

Ook Christophe Lepoint scoorde de laatste weken punten. "Hij heeft altijd zijn impact, of het nu in de verdediging of op het middenveld is. Hij heeft de ervaring om overal te kunnen spelen, maar dat speelt ook in zijn nadeel om een vaste plek te kunnen opeisen. Verder heeft hij zijn leeftijd niet mee en zijn er ook die enkelproblemen. Christophe geeft echter nooit op, dat zie je ook op training."

"Hij komt altijd opnieuw boven water." Vanderhaeghe hoopt dat ook zijn andere jongens het niet te snel laten hangen in play-off 2. "Hopelijk starten we goed en kunnen we lang meedraaien om de motivatie toch hoog te kunnen houden."

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.