Gratis, losse tickets of enkel mini-abonnementen? Zo verloopt de ticketverkoop in play-off II


Foto: © photonews 20 maart 2019 19:07

Vanaf volgende week zaterdag rolt de bal ook opnieuw in play-off II. Bij de meeste clubs hoeven abonnees niet bij te betalen voor de laatste thuiswedstrijden van het seizoen. Een overzicht van wat al bekend is.

Play-off II A

Bij KV Oostende, Charleroi, Sint-Truiden en Westerlo is play-off II inbegrepen in het gewone abonnement. Bij Beerschot Wilrijk niet. Bij Oostende en Charleroi zijn mini-abonnementen te koop sinds 19 maart. Oostende verkoopt ook al losse tickets, Charleroi voorlopig nog niet.

Beerschot Wilrijk biedt mini-abonnementen aan vanaf 25 maart, Sint-Truiden verkoopt enkel losse tickets. Westerlo heeft nog niet gecommuniceerd over mini-abonnementen of losse tickets. Ook van Eupen verwachten we eerstdaags meer info.

Play-off II B

Bij KV Kortrijk en Waasland-Beveren is play-off II gratis voor abonnees. Op 20 maart begint de verkoop van mini-abonnementen, losse tickets zijn er momenteel nog niet te koop.

Ook bij Zulte Waregem, Moeskroen en Cercle Brugge zijn de play-offs in het abonnement inbegrepen. Zulte Waregem verkoopt pas mini-abonnementen en losse tickets vanaf 26 maart. Moeskroen en Cercle Brugge moeten hierover nog communiceren.

Bij Union SG zijn de play-offs niet inbegrepen. Ook hier is nog niet bekend wanneer de mini-abonnementen of losse tickets te koop komen.  

 
 
 
Reacties.