Is het een optie? 'Liverpool wil aanvaller slijten die om de 79 minuten belangrijk is en klopt aan bij Club Brugge en Standard'

21 maart 2019 07:23

Club Brugge en Standard stonden al vaker lijnrecht tegenover elkaar wat betreft een aantal spelers, nu zou dat opnieuw kunnen gebeuren.

Zowel Club Brugge als Standard zouden namelijk al door het management van Liverpool zijn benaderd omtrent Taiwo Awoniyi. Dat weet alvast Sport/Voetbalmagazine. 

Die huurling van Liverpool speelde dit seizoen op huurbasis bij AA Gent en Moeskroen, maar zal volgend seizoen sowieso een stapje hoger mikken dan de Henegouwers.

Standard en Club

Standard en Club Brugge toonden vorig seizoen net als de Buffalo's interesse in de 21-jarige Nigeriaanse aanvaller, nu zouden ze dus mogelijk op zijn diensten kunnen rekenen.

Al is de vraag ook wat Awoniyi zelf wil: er is interesse vanuit het buitenland en met name Schalke 04 lijkt concreet. Een definitieve transfer (voor 15 miljoen euro) behoort dan tot de mogelijkheden. Awoniyi is dit seizoen al goed voor 10 goals en 2 assists over alle competities heen.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Standard \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.