Jaar na jaar kritiek op het format: "Het is grondig fout, voor iedereen"


Foto: © photonews 22 maart 2019 12:42

Voor Sporting Lokeren is het momenteel de grote leegte, terwijl ook KV Mechelen zes weken zonder wedstrijd zit en dan een bekerfinale moet afwerken. Het competitieformat? Daar is duidelijk nog werk aan.

KV Mechelen gaat de komende weken een aantal oefenduels afwerken in aanloop naar de bekerfinale, die dit seizoen is ingepland op 1 mei. Ideaal is anders, maar het kan natuurlijk nog erger: vorig jaar was Malinwa als degradant maanden verstoken van voetbal.

Sporting Lokeren heeft nu hetzelfde probleem, na de promotie van Antwerp had ook The Great Old al eens hetzelfde probleem. Steeds kwam er kritiek, nog steeds is het format nog niet aangepast. "Het was een kutperiode. Sterkte, Glen", gaf Dennis Van Wijk aan in Het Nieuwsblad over die periode zonder matchen vorig jaar.

Competitieformat

En ook Wim De Decker van Antwerp blijft tegenstander van het format: "Het is grondig fout, voor iedereen. Al zou ik vandaag natuurlijk liever in de schoenen van Vrancken staan dan in die van De Boeck."

Ook voor de supporters is het jammer, want zij kunnen nu maandenlang hun ploeg niet meer aan het werk zien. Bij Malinwa hebben ze wel een oplossing: abonnees kunnen er gratis naar het vrouwenvoetbal, waar dit weekend een belangrijk duel tegen Tienen op het programma staat.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.