Messi maakt comeback in mineur bij Argentinië en geeft forfait voor Marokko

23 maart 2019 08:46

Argentinië heeft de rentree van Lionel Messi bij de nationale ploeg niet kunnen opluisteren met een zege. Het werd 1-3 voor Venezuela.

Argentinië moest het al sinds het teleurstellende WK zonder topschutter en aanvoerder Lionel Messi doen, want die gaf aan om liever niet meer opgeroepen te worden. Daar kwam sinds kort verandering in, want bondscoach Scaloni wist zijn sterspeler te overtuigen voor twee oefeninterlands.

De eerste daarvan werd alvast verloren. Messi speelde 90 minuten en kon echter niet voorkomen dat Venezuela met de zege aan de haal ging. Bij de rust stond Argentinië al 0-2 achter door goals van Rondon en Murillo. Twee keer op aangeven van Roberto Rosales, ex-Gent.

Na de rust mocht Matias Suarez (ex-Anderlecht) invallen maar ook hij kon het verschil niet maken. L. Martinez milderde vanop de stip en diens naamgenoot J. Martinez zette met een strafschop de 1-3 eindstand op het scorebord.

De grote namen, behalve Messi dan, waren niet aanwezig bij Argentinië. Di Maria en Otamendi bleven op de bank. Andere vaste waarden of topspelers zoals Icardi, Agüero, Higuain en Biglia waren zelfs niet geselecteerd.

Ondertussen heeft Messi ook al aangegeven dat hij in de volgende oefeninterland, die tegen Marokko, niet zal aantreden.

Argentinië \\ Venezuela
 
 
 
Reacties.