Nieuwe carrière voor Van Holsbeeck: "Veel goeie contacten overgehouden aan mijn 20 jaar in het voetbal"


Foto: © photonews 25 maart 2019 07:05

Herman Van Holsbeeck is eigenlijk nooit uit het voetbal verdwenen na zijn gedwongen vertrek bij Anderlecht. Hij dook hier en daar - vooral bij Antwerp - wel op. Intussen heeft hij een nieuwe carrière gevonden. De ex-manager van paars-wit liet zich registreren als manager.

Van Holsbeeck richtte de bvba MMEL Sports Company op, waarvan hij 60 procent van de aandelen bezig. De overige 40 procent zijn in handen van boekhouder Yves Apelmaen, die zich vroeger bezighield met Afrikaanse jeugdspelers als Aruna Dindane en Bouba Saré, weet Het Nieuwsblad

Van Holsbeeck liep al lang met het idee rond om jonge talenten te gaan begeleiden. "Het klopt dat ik een bedrijf heb opgericht en helemaal zelfstandig spelers ga begeleiden”, aldus Van Holsbeeck. “Klanten heb ik nog niet. Ik begin nog maar pas. Ik heb twintig jaar in de voetbalwereld gewerkt en er veel goeie contacten aan overgehouden. Met al die mensen wil ik graag samenwerken.”

Van Holsbeeck heeft altijd groot respect gehad voor zijn vriend Mogi Bayat en wil ook gaan samenwerken Fali Ramadani, die verdacht wordt bij Moeskroen achter de schermen de scepter te zwaaien, samen met Pini Zahavi. Hij bezorgde onder meer Alexis Saelemaekers eerder al een manager. "Maar voor Saelemaekers werk ik niet”, verzekert Van Holsbeeck.

Jupiler Pro League
 
 
 
Reacties.