Wat staat er vandaag op het spel in de EK-kwalifcaties?


Foto: © photonews 25 maart 2019 17:30

De Rode Duivels zijn hun EK-kwalificatie met een goed gevoel en een al bij al makkelijke 6 op 6 beginnen, maar ook op maandag staan er opnieuw flink wat wedstrijden op het programma.

Om te beginnen: de top-2 van elke poule plaatst zich voor het EK 2020, de andere landen hebben via de Nations League nog een mogelijke back-up. Groepswinnaars hebben meer kans om reekshoofd te worden op het EK. 

Groep A

Engeland wil op het EK 2020 graag doorpakken op de vierde plaats van het afgelopen WK en als het kan de halve finales en finale op Wembley afwerken. Een 6 op 6 na winst in Montenegro ligt na de 5-0 van afgelopen weekend in de lijn der verwachtingen. 

Groep B

Meteen een topper in groep B met de clash tussen EK-winnaar Portugal en Servië. Na de puntendeling tegen Oekraïne is het toch al een beetje van moeten voor Cristiano Ronaldo en co. 

Groep H

En dan is er nog de groep van WK-winnaar Frankrijk. Zij spelen de topper van de groep tegen IJsland, dat ook graag iets wil komen rapen. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Zet zeker in via onze bettingpartner betFIRST en win mooie bedragen - via onze welkomstbonus kan u een en ander meteen verdubbelen!

Engeland \\ Montenegro
 
 
 
Reacties.