'Barcelona heeft Belgische doelman op het oog, Inter zoekt vervanger voor Icardi bij AA Gent'


Foto: © photonews 26 maart 2019 14:36

De relatie tussen Mauro Icardi en zijn werkgever Inter is de laatste tijd verzuurd geraakt. De Italianen zijn op zoek naar een opvolger en een van hun pistes speelt in de Jupiler Pro League.

AA Gent heeft zich met een 12 op 12 in laatste instantie nog weten te kwalificieren voor play-off 1 en dat hebben de Oost-Vlamingen onder meer te danken aan de goede vorm van Roman Yaremchuk. Hij scoorde drie goals in de laatste twee matchen en schopte het op de slotspeeldag tot ons 'team van de week'.

Zijn vormpiek is niet onopgemerkt gebleven in Milaan. Bij Inter zijn ze op zoek naar een opvolger voor Mauro Icardi en daarbij denken ze volgens Tuttosport aan de Oekraïner. Yaremchuk scoorde 12 goals in 36 matchen en ligt nog tot medio 2021 onder contract bij de Buffalo's.

Geen eerste keus

Er is ook transfernieuws rond Koen Casteels. Die zou volgens Mundo Deportivo dan weer in verband worden gebracht met FC Barcelona. De keeper van Wolfsburg is een van de pistes om de plek van doublure Jasper Cilessen in te nemen. De Nederlander wil opnieuw aan spelen toekomen en kijkt uit naar een andere club.

De Catalanen denken in de eerste plaats aan Hervé Onana van Ajax om Cilessen te vervangen. Casteels keept bij Wolfsburg een sterk seizoen en is er steevast titularis. Met Ter Stegen als vaste nummer 1 zou de concurrentie bij Barcelona wel enorm groot zijn.

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Primera Division \\ KAA Gent \\ Inter Milaan \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.