OFFICIEEL: 'General Manager of Sports' neemt al na een jaar afscheid bij STVV en trekt naar Nederlandse laagvlieger

27 maart 2019 19:56

Het hing al een tijdje in de lucht en woensdagavond werd het ook door de twee betrokken clubs officieel bekendgemaakt. Tom Van den Abbeele verlaat STVV en trekt naar NAC Breda.

"General Manager of Sports Tom Van den Abbeele neemt afscheid van STVV en trekt naar de Nederlandse Eredivisie club NAC Breda": dat schreef de Truiense club woensdagavond op haar website.

Op 15 april begint Van den Abbeele aan zijn nieuwe functie -technisch directeur- bij de Nederlandse club. Hij tekende er een driejarige overeenkomst. De afscheidnemende Manager of Sports zal dan één jaar in dienst zijn geweest bij de Kanaries. In het verleden was hij ook al aan de slag bij PSV, Chelsea en Club Brugge.

"NAC Breda is een mooie nieuwe stap in de lijn van mijn ambitie. Ik zie het als een grote kans en uitdaging om aan de slag te gaan in Nederland. De successen van de jeugdopleiding spreken mij tevens aan, ik hoop dat ik daar ook mijn steentje aan bij kan gaan dragen", aldus Van den Abbeele op de webstek van zijn toekomstige wergkever.

NAC staat er momenteel bijzonder slecht voor in de Eredivisie. Met nog acht speeldagen te gaan hebben de Noord-Brabanders acht punten achterstand op de voorlaatste in de stand, FC Emmen en De Graafschap.

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Nederlandse Eredivisie \\ NAC \\ STVV
 
 
Reacties.