Dit is jullie ideale 11 van de reguliere competitie


Foto: © SC 29 maart 2019 11:59

Dertig speeldagen lang hielden we een elftal van de week voor jullie bij, in aanloop naar de play-offs willen we daar een episch droomelftal van maken van de hele reguliere competitie. Uw mening telde!

En dus vroegen we ook aan jullie om een ultieme 11 samen te stellen. U kon ook zelf ook de tactiek bepalen, wij namen de resultaten mee en komen nu met jullie ultieme 11.

Gemiddeld genomen kozen jullie voor een vrij aanvallende opstelling, met vier verdedigers, een verdedigende middenvelder en veel aanvallende middenvelders of spitsen (4-1-2-3 of 4-1-3-2).

Doelman

In doel werden Thomas Didillon en Jean Butez het meest gekozen, zeker de goede vorm van die laatste is jullie dus opgevallen.

Verdediging

In de verdediging waren er drie spelers die écht niet mochten ontbreken in jullie elftal: Vanheusden, Juklerod en Maehle werden door meer dan de helft van jullie verkozen. Dylan Bronn verdiende ook zijn plekje in de basiself, ook Mechele, Arslanagic en Dewaest waren vrij populair.

Middenveld

Op het middenveld was er niks te doen aan Sander Berge en Hans Vanaken, voor de derde plek kozen jullie enigszins verrassend voor Razvan Marin. Hij kreeg de voorkeur op Pozuelo, Malinovskyi en Vormer onder meer. 

Aanval

Voorin met topschutter Samatta geen enkele verrasing natuurlijk, maar op de flanken kiezen jullie voor Trossard en toch ook al Verschaeren. Of hoe ook de geest van de laatste maanden een beetje voorrang krijgt op het begin van het seizoen.

Gieten we het allemaal samen in een elftal, dan komen we bij onderstaande 11 uit: 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.