De Boeck en Oostende nog niet op dezelfde golflengte, nu ook ex-assistent van Broos in beeld

29 maart 2019 07:06

KV Oostende is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen en tast enkele mogelijkheden af. Zo denken ze aan Glen De Boeck, maar ook een ex-assistent van Hugo Broos is een realistische optie.

Hugo Broos neemt sinds het vertrek van Gert Verheyen de honneurs waar als trainer van KV Oostende. Ook bij het begin van play-off 2 zal hij de Kustploeg nog trainen, want er werd nog geen opvolger voor Verheyen gevonden.

KVO polste al bij Glen De Boeck, maar volgens Het Nieuwsblad zitten de twee partijen nog niet op dezelfde golflengte. Sportieve en financiële garanties kan KVO de trainer nog niet geven, want de ploeg voor volgend seizoen is nog in volle opbouw.

De Boeck slaagde er niet in om Lokeren in eerste klasse te houden en ziet zijn contract aan het einde van dit seizoen aflopen.

Sven Vandenbroeck is een andere serieuze piste die KVO kan bewandelen. Hij was de assistent van Hugo Broos bij Kameroen. Samen wonnen ze de Africa Cup. Aan het einde van deze maand is Vandenbroeck niet langer de bondscoach van Zambia, aangezien zijn contract dan afloopt.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.