Leko beschikt met Danjuma over vers wapen: "Topspelers staan er in de topmatchen"


Foto: © photonews 29 maart 2019 15:06

Voor Club Brugge is het nog tot zondag wachten tot de start van de play-offs. De trainer van blauw-zwart heeft er lang naar zitten uitkijken. Bovendien beschikt hij met Arnaut Danjuma over een verse kracht.

Arnaut Danjuma schoot als een raket uit de startblokken tijdens zijn eerste weken bij Club Brugge. Midden oktober werd hij afgestopt door een stevige enkelblessure en kwam er prompt een einde aan zijn opeenstapeling puike prestaties in de competitie en de Champions League.

Maar sinds kort kan Ivan Leko weer beroep doen op zijn Nederlandse flankspeler. Op een persconferentie van Club Brugge werd hem gevraagd of Danjuma het al aankan om beslissend te zijn bij een snelle opeenvolging van topmatchen.

"Het is moeilijk om daarop een antwoord te geven", zei de Kroaat. "Zeker voor een speler die vijf maanden out is geweest en nog maar twee weken op het trainingsveld staat. Tijdens de interlandbreak hebben we zelfs alleen maar op de kleine ruimte getraind."

"Iedereen weet natuurlijk dat hij een belangrijke speler is voor ons. In de play-offs zal het erop aankomen om persoonlijkheid en momentum te tonen. Want echte topspelers, die staan er tijdens de topwedstrijden."

Club Brugge
 
 
 
Reacties.