De play-offs zijn begonnen, dit is ons eerste 'Team van de Week'!


Foto: © SC 01 april 2019 10:15

De play-offs zijn officieel op gang getrapt. En dus is het ook tijd voor ons eerste Team van de Week in die play-offs. Uiteraard zijn de grote winnaars van het weekend ferm vertegenwoordigd.

Doel

Tussen de palen kiezen we echter voor een van de verliezers van het weekend: Thomas Kaminski. Hij kreeg er drie om de oren op Jan Breydel, maar was toch bijzonder sterk. Zonder hem was het eerder 8-0 dan 3-0 geworden, want tot vijf keer toe hield hij een gemaakte bal uit de kooi.

Verdediging

Achterin waren vooral de rechtsachters of rechter centrale verdedigers in een begenadigde dag. Joakim Maehle scoorde voor KRC Genk en speelde als vanouds een prima partij, terwijl Clinton Mata als een wervelwind te keer ging - zowel aanvallend als verdedigend. Cavanda moeten we zo zelfs al naast ons team laten, want met Laifis kiezen we voor iets meer balans.

Middenveld

Op het middenveld toch ook wat elementen uit play-off 2. Luis Garcia zette opnieuw de lijnen uit in Oostende voor Eupen, wat gaan we hem missen. Faiz Selemani bediende Niakaté en bij uitbreiding iedereen bij Union, Christophe Lepoint was een absolute breker voor de Kerels en Razvan Marin liet zien waarom twaalf miljoen euro niet eens overdreven is. 

Aanval

Emmanuel Dennis maakte er een geweldige vooravond van voor Club Brugge, door met geweldige actie na actie en voorzet na voorzet de Buffalo's aan gort te spelen. Leandro Trossard deed hetzelfde voor Racing Genk, terwijl Djenepo alweer trefzeker was voor Standard. Kampioenenmakers?

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Eupen \\ Union SG \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.