Brogno heeft boodschap meegekregen van Vreven

01 april 2019 15:44

Bij Beerschot Wilrijk zijn er niet zo heel veel die vrolijk worden van play-off 2, maar Loris Brogno verwelkomt de nacompetitie wel. Zo komt de aanvallend ingestelde speler na lang blessureleed weer aan voetballen toe. Er zijn hem overigens meer speelkansen beloofd.

Dat de omschakeling van cometitie naar play-offs niet evident is voor Beerschot Wilrijk, heeft Brogno ook wel gemerkt. "Het is moeilijk voor iedereen. Maar goed, we moeten onszelf in vraag stellen en weer doorgaan. Er wachten ons nu nog negen matchen en daarin moet de motivatie er zijn."

De maker van het Beerschotse doelpunt in Het Kuipje kijkt uit naar meer speelgelegenheid. "De coach gaat de kans geven aan diegenen die minder gespeeld hebben in de competitie. Daar hoor ik ook bij door mijn blessure. In play-off 2 wil ik laten zien dat ik er nog altijd sta."

Tempo weer oppikken

Brogno kan die wedstrijden goed gebruiken om weer helemaal de oude te worden. "Het is aan mij om me weer te tonen. Ik moet mijn niveau terugvinden en vooral het tempo weer zien op te pikken. We willen als ploeg ook nog wel iets bereiken."

Kevin Vanbuggenhout

Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.