Ex-Genkie wil absoluut naar topclub en verandert van manager om transfer te forceren

02 april 2019 21:30

Je broer inschakelen als manager? Waarom niet, al zouden veel spelers het waarschijnlijk vooral doen in de beginfase van hun carrière.

Zo niet Kalidou Koulibaly, die bij Napoli zowat week na week tot de uitblinkers behoort in de Serie A. De grote clubs vertrappelen elkaar dan ook om de centrale verdediger in te lijven.

Zijn huidige werkgever hield het been tijdens de voorbije transferperiodes steeds stijf. De oud-speler van Racing Genk verandert nu volgens The Independent van manager en is vastberaden om na dit seizoen de deur achter zich dicht te trekken.De gegadigde teams zijn niet de minste. In Engeland wordt Manchester United beschouwd als de grootste kandidaat om de Senegalese international binnen te halen. Ook Chelsea liet al interesse blijken.

Daarnaast hebben grootheden als Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain de speler dit seizoen intensief gescout. Ondanks de terughoudendheid van Napoli om afscheid te nemen, vermoeden waarnemers dat de club voor een transfersom van rond de 100 miljoen euro wel overstag zou gaan.

Serie A \\ Empoli \\ Napoli
 
 
 
Reacties.