Match twee in play-off 2 staat al te wachten: "Vorig jaar ook met gelijkspel begonnen en zie waar ons dat nog bracht ..."

02 april 2019 11:15

Zowel Cercle Brugge als Zulte Waregem begonnen eerder matig aan play-off 2. Hoog tijd om daar dus komaf mee te maken op speeldag 2.

Laurent Guyot en Francky Dury toonden zich afgelopen weekend behoorlijk scherp voor hun spelers, op speeldag 2 wordt er een reactie verwacht.

"Als je met een slechte ingesteldheid begint, dan lukt het niet. Zo'n wedstrijden spelen is gewoon mooi. Ik denk niet dat het voor spelers moeilijk was zich op te laden. We hebben goede kansen gehad, maar we hadden ook pech bij de afwerking", vond Louis Bostyn.

Roteren

Sandy Walsh pikte in: "Er zijn geen doelpunten gevallen en dan lijkt het misschien een beetje een typische match in play-off 2, maar we zijn tot het uiterste gegaan zoals we vooraf met de spelersgroep ons hadden voorgenomen."

"Vorig jaar begonnen we ook met een gelijkspel in de play-offs en toen is het ook nog goed gelopen. In het begin was het een beetje zoeken misschien, maar alle nieuwelingen hebben een puike prestatie neergezet. Dat is ook belangrijk en goed voor de concurrentie en de ploeg, want we gaan iedereen nodig hebben. We gaan moeten roteren."

De selecties:

Wie pakt de punten in Jan Breydel? Volg de wedstrijd bij ons op de voet en claim je welkomstbonus met meteen 460 euro als de bezoekers winnen en 540 euro als de thuisploeg wint.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.