Dortmund en Witsel trekken met een gehavende ploeg naar de cruciale match tegen Bayern


Foto: © photonews 02 april 2019 11:55

Aanstaande zaterdag kunnen Borussia Dortmund en Bayern München een stevige uppercut uitdelen aan elkaar. De twee Duitse topploegen beslissen in een onderling duel wie als leider de laatste zes competitiematchen induikt.

Ondanks het feit dat Dortmund sinds het voorbije weekend weer alleen competitieleider is in de Bundesliga, kregen ze toch een flinke tik te verwerken. Maandag werd namelijk duidelijk dat verdedigende sterkhouder Achraf Hakimi out is voor de rest van het seizoen.

De Marokkaanse verdediger die door Real Madrid aan de Borussen wordt uitgeleend, kwam in de tweede helft de geblesseerde Diallo vervangen en moest een twintigtal minuten later zelf opnieuw gewisseld worden.

Het harde verdict: over Diallo is nog niet geweten hoe lang hij out zal zijn en Hakimi moet worden geöpereerd. Hij brak zijn middenvoetsbeentje.

De blessures komen erg ongelegen want zaterdag staat de leidersplaats op het spel in de onvervalste topper tussen Bayern München en Borussia Dortmund. Die laatste club trekt met een kleine bonus van twee punten naar de Duitse recordkampioen.

Bundesliga \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.