Vrancken moet met KV Mechelen vier weken overbruggen voor bekerfinale: "Zwaktes en sterktes van Gent erin rammen"

02 april 2019 08:20

KV Mechelen is maandag weer beginnen trainen. De kampioen van 1B heeft nog vier weken te overbruggen richting bekerfinale. Tegenstander AA Gent krijgt in die tijd nog vijf toppers voorgeschoteld. Het wordt voor Wouter Vrancken dus zaak om iedereen scherp te krijgen.

Vrancken gaat wel niet van zijn succesformule afstappen. Niet iedereen begint vanaf nul. "Sommige spelers hebben doorheen het seizoen ­krediet opgebouwd. De flow waar we lange tijd in gevoetbald hebben, vergeet je niet zomaar. Of ik nieuwe dingen ga uitproberen, hangt af van de sterktes en zwaktes van AA Gent. Die gaan we er zo goed mogelijk proberen in te rammen", zegt hij in GvA.

Vrancken zal Gent zoveel mogelijk gaan scouten, maar moet intussen zijn spelers op niveau krijgen met oefenmatchen. “Het trainings- en wedstrijd­programma ligt vast. Mogelijk komt er nog een teambuilding bij om de maand wat te breken. Voor de rest ligt de focus volledig op die finale. We zullen de intensiteit die AA Gent in play-off 1 tegenkomt nóóit kunnen evenaren, maar we gaan niet naar de Heizel om alleen maar onze aanwezigheid te tonen.”

Johan Walckiers

Beker van België \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.