Brys: "Mijn hart bloedde na de promotiefinale"

03 april 2019 08:17

Marc Brys zag tijdens de promotiefinale in de Proximus League twee van zijn ex-clubs tegenover elkaar staan met al meer sympathie voor de ene ploeg dan voor de andere. Hij had graag een andere uitkomst gezien.

Woensdagavond gaat Marc Brys met Sint-Truiden op bezoek bij Beerschot Wilrijk, een van zijn ex-clubs. Een andere ex-club van hem, KV Mechelen, vierde onlangs de promotie ten koste van de Mannekes en daar heeft Brys wel wat over te zeggen.

"Ik heb de dreun een jaar eerder ook moeten voelen. De entourage en spelers moeten nu voor de tweede keer in dat verhaal van Play-off 2 stappen. Ik voel die pijn en ontgoocheling", aldus de coach van STVV. 

"Daarnaast heb ik ook sympathie voor KV Mechelen, waar ik twee jaar goed heb gewerkt. Maar natuurlijk is Beerschot mijn team. Mijn hart bloedde ook."

Brys is nog zeer geliefd op het Kiel, al zal hij er ook alles aan doen om de drie punten mee naar huis te nemen. "Ik ga niet flauw doen en zeggen dat deze wedstrijd mij niets doet. De wedstrijd draait niet om mij, wel om STVV", besloot Brys.

Hannes Van Gael

STVV \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.